У Вінниці провели турнір з боулінгу для учнів та студентів вінницьких закладів освіти

У Вінниці протягом 19-20 квітня, відбувся турнір з боулінгу між учнями професійно-технічних закладів освіти, студентами фахової передвищої освіти та студентами вищих навчальних закладів міста. Організатори заходу: відділ молодіжної політики ВМР та Вінницька молодіжна рада.

19 команд, а це майже 100 учасників, випробовували свою силу та майстерність, аби отримати першість у спортивних змаганнях та гарно провести час.

Ці учасники не просто студенти, у вільний від навчання час вони: плетуть сітки, волонтерять, виготовляють окопні свічки, тому саме задля винагороди патріотично-свідомої молоді ініціювали такий відпочинок.

“Цьогоріч, ми вперше провели такий турнір. Раніше це було традиційне щорічне дійство, яке покликане на об`єднання молодіжних осередків. Також цим заходом хочемо сприяти, аби в пам”яті учасників залишались спогади найкращих моментів студентського життя, яких зараз так не вистачає”, – впевнена начальниця відділу Юлія Мончак.

Учасниця турніру Ольга Савчук отримала приємні враження від такого активного дозвілля. “Ми тут не заради першого місця, а для того аби отримати велике задоволення. Мені не вистачало таких емоцій. Отож, я із радістю провела час в компанії одногрупників та отримала солодкий подарунок за участь”, – розповідає вона.

Від відділу молодіжної політики всіх учасників нагородили грамотами, солодкими подарунками, фірмовою продукцією та сертифікатами на ще один похід з друзями на боулінг.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin