Вантаж від вінницьких діток вже отримала балаклійська малеча: подробиці

Вчора, 26 квітня, до Харківської області у місто Балаклію прибула допомога від Вінниці, яку зібрали в рамках благодійної акції “Від дитини до дитини”.

Понад 1000 діток зустріли вінничан, які проводили акцію та повезли вантаж до деокупованого міста.

Радість, оплески, сотні посмішок, – саме з такими емоціями зустріли пакунки з допомогою місцеві дітки.

Своїми враженнями від подарунків поділилась маленька Вікторія: «Я сьогодні отримала багато солодощів, розвиваючі ігри, канцелярію та книги. Буду гратись, читати та весело проводити час. Це все завдяки вінницьким дітям, які не пошкодували своїх речей і тепер ми з друзями теж маємо такі цінні для нас речі», – сказала вона.

Зі сльозами щастя батьки разом з дітьми отримували допомогу, яку відправила Вінницька міська рада спільно Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом.

Начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак розповідає, що ці діти, як і усі діти України заслуговують на щасливе дитинство. Сьогодні, ми стали для них тими чарівниками, які привезли їм подарунки», – сказала вона.

Як розповів координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, депутат міської ради Дмитро Мира, коли бачиш емоції малечі, розумієш, що зробили важливу роботу, ініціювавши цю акцію і доставляючи вантаж, адже діти з Балаклії через напад росії втратили все. «Ми сподіваємось, що наша допомога якнайшвидше покращить емоційний стан балаклійців», – підсумував він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin