Вінницяхліб – збережіть час для родини! Пасочку для Вас ми вже спекли (Пресслужба Концерну Хлібпром) : 17:04:2020

Вінницяхліб - збережіть час для родини! Пасочку для Вас ми вже спекли (Пресслужба Концерну Хлібпром)

Ви вже готові до свята? У домі наведений лад, складений список справ: що зробити, чого не забути. Залишилося зовсім трішки. І хоч цей рік приготував нам багато сюрпризів, турбот та очікувань – одне з основних свят в українському календарі ми всі чекаємо з особливим нетерпінням.

Підрозділ Концерну Хлібпром « Вінницяхліб» теж готується до Великодня, наші технологи заздалегідь розробили та перевірили нові рецепти, а виробничі цехи вже печуть найсмачніші вироби до вашого святкового столу. Адже великодня пасочка – це традиційна сімейна випічка, до якої ми ставимося з особливою шаною та щоразу додаємо нових смаків.

Сьогодні український споживач дуже вибагливий до великодньої продукції та  водночас готовий до екзотичних смаків. Хтось більше любить солодку паску з мигдалем, хтось італійський панетон, а комусь до вподоби традиційна пасочка з білою глазур’ю і родзинками бо вона схожа до тієї, яку пекла мама чи бабуся. Тому щороку ми експериментуємо з інгредієнтами та рецептурами.

Цьогоріч вінничани мають нагоду смакувати кілька видів великодньої випічки від ТМ «Вінницяхліб» та ТМ “AGROLA” Концерну Хлібпром на вибір – від традиційних «Кексу Пасхального» та «Паски з родзинками» до преміальних таких, як: Паска «Святкова з мигдалем», Паска «Панська», Паска «Джуні» з додаванням цукатів й інших унікальних інгредієнтів. На заводах Концерну Хлібпром особливу увагу звертають на те, щоб продукція була не лише смачною, але й відповідала найвищим вимогам нашого споживача. Саме тому кожна зернинка для борошна ретельно відібрана, аби у поєднанні з іншими якісними компонентами зробити пасочку пухкою, корисною та неповторною за смаком, адже вся сировина та продукція торгових марок Agrola, 2Go, Вінницяхліб, Люблянна, Bandinelli, Джуні Концерну Хлібпром сертифікована згідно міжнародних стандартів HАCСP.

Тривалість зберігання у кожної паски різна. У традиційних пасках цей термін складає 7 діб. У елітних пасок від 12 до 21 дня. Безумовно, упаковка – це не лише окраса продукту, але й захист від бактерій та спосіб подовжити йому життя. В час суворого карантину Концерн Хлібпром особливо наголошує на пакуванні продукції та докладає додаткових зусиль, щоб наш продукт був безпечним. Це стосується не лише упаковки, але й санітарно-гігієнічних заходів, таких як спецодяг персоналу, рукавички, маски, дезінфектори, багаторазове вологе прибирання тощо. До роботи на кожному підрозділі Концерну Хлібпром допускаються лише ті працівники, що мають необхідні медичні документи та проходять щоденний скринінг температури. Все це робиться заради безпечного виробництва високоякісної продукції.

Концерн Хлібпром щиро вітає Вас з прийдешнім Великоднем! Бажаємо затишного родинного свята, будьте здорові, даруйте час рідним, а при випічку до вашого столу ми вже подбали.

Нагадаємо також, що у межах Вінниці працює доставка великодніх виробів Концерну Хлібпром.

Телефонуйте за номером: +38 (067) 350 30 68, або замовляйте онлайн на сторінці ТМ Agrola у мережі Facebook.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin