«Вінницькі зубри» здобули «бронзу» XXXII Чемпіонату України з баскетболу

Баскетбольний сезон 2022/ 2023 років серед чоловіків завершився. Всього у чемпіонаті взяли участь 17 команд. Визначали переможця у три етапи. Всі команди зіграли в своїх групах по три кола у форматі «баблів». У підсумку змагань «Вінницькі зубри» посіли третє місце у Вищій лізі.

Рекорд сезону за результативністю належить лідеру нашої команди Андрію Гуцалюку, який в матчі проти Полтави набрав 54 очки. До речі, у цій же грі спортсмен оформив і перший в історії квадрупл-дабл і набрав РЕ 71. До цього історичний рекорд належав Олександру Рихлюку, який в сезоні 2018/19 за Кремінь показав РЕ 58 в матчі проти Дніпра-2.

«Викликів залишається ще багато, але незважаючи на труднощі долаємо їх. На наступний сезон, плануємо покращити результат», – каже головний тренер команди Микола Здирка.

А голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський своєю чергою зауважив: «Наша школа з баскетболу потужна і виховала не одне покоління сильних спортсменів як дівчат, так і хлопців. Не зупиняємось і починаємо готуватись до наступного сезону».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin