У Вінниці до Дня вишиванки відбудеться фотосесія в стилі ЕТНО

Цього четверга, 18 травня, в Україні відзначатимуть День вишиванки. Вінничан запрошують взяти участь в благодійній фотосесії в етностилі у садибі сонцепоклонника — письменника Михайла Коцюбинського. Працівники Вінницького літературно-меморіального музею підготували для всіх охочих тематичні локації.

Захід має на меті охопити дві важливі теми: по-перше, популяризувати вишиванку як споконвічний символ української ідентичності, а також благодійну – допомогу військовослужбовцям, які боронять рубежі нашої країни.

«Вишиванка – символ української ідентичності, а також нашої краси. Ми запрошуємо вінничан прийти на садибу видатного вінничанина, щоб поповнити свій фотоархів чудовими світлинами в традиційному українському вбранні на стилізованих локаціях, зроблених випускниками-фотографами Вінницького центру ПТО технологій та дизайну. Участь у заході – за благодійні внески. Кошти будуть перераховані на потреби військової частини, де нині служать наші колеги», – розповідає директорка Вінницького літературно-меморіального музею М.М. Коцюбинського Лариса Кравченко.

Фотосесії заплановані з 11:00 до 14:00.

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефонами:

  • 64-71-02;
  • 067-211-52-71.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin