“Подієвий туризм як фактор розвитку територій”: Вінничани взяли участь у круглому столі

Вчора, 18 травня, у Київському університеті (КНТЕУ) відбувся круглий стіл на тему “Подієвий туризм як фактор розвитку територій” де обговорювались новітні ідеї що з’являються у галузі туризму. На захід запросили представників міських громад Вінниці і Тульчина, представників туристичних операторів, зокрема турклуби, дослідників історії та гастрономічної спадщини регіону.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу e74468c2-bf35-4132-96c3-5dddf5a0a20c-1-1024x766.jpg

Під час дискусії всі учасники круглого столу погодилися, що попри усі сучасні виклики, пандемії і воєнний стан, економічні негаразди, туристична галузь продовжує розвиватися. І Вінниччині тут є куди прагнути розвиватися.

Директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Олександр Вешелені розповів про розвиток двох музейних локацій – музею Пирогова та Коцюбинського. А також зазначив про розширення переліку локальних фестивалів, в тому числі гастрономічної спрямованості.

Дослідниця Подільської кухні Олена Павлова розповіла про ті напрямки гастротуризму, які будуть розвиватися у нинішньому сезоні. Це, в першу чергу невеликі локальні фестивалі, а також музейні дестинації, наповнені новими смислами.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу f9bfcc64-b1a4-44b2-8a40-0271ab500282-4-1024x768.jpg

Загалом на позитивній ноті пройшов круглий стіл, адже навіть у такі важкі часи туристична галузь продовжує свій розвиток.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin