У Вінниці 25-28 травня вперше відбудуться дні винної культури Vinnytsia Wine Days: подробиці

Подія об”єднає професіоналів галузі, маючи на меті популяризувати бренд «українське вино» та Поділля як винну туристичну дестинацію.

Програма Vinnytsia Wine Days складається з понад десятка різних подій. Серед них – міжнародна конференція про еногастрономічний туризм, міжнародний симпозіум виноробів, а також виставка кращих виробників українських вин «Виноробство нескорених» (в т.ч. з урожаю 2022 року). Ці події стануть майданчиком для обміну досвідом між представниками галузі виноробства, гостинності й туризму. Цікаве для себе знайдуть і вінничани та туристи, які прагнуть пізнати українські винні регіони.

Міжнародна конференція «Еногастрономічний туризм – драйвер розвитку туристичних дестинацій» відбудеться 25 травня у Вінницькому торговельно-економічний інституті ДТЕУ (вул. Соборна, 87) і триватиме з 9:30 до 17:00 години. Вона складатиметься з трьох панелей. Планується обговорити такі теми:

• Еногастрономічний туризм – зростаючий сектор світового туристичного ринку.

• Інноваційні проєкти в сфері еногастрономічного туризму.

• Потенціал регіональних кухонь у створенні туристичних продуктів.

Наступного дня, 26 травня, у Вінницькому торговельно-економічному інституті відбудеться Vinnytsia International Wine Symposium. Тривалість – з 10:00 до 16:00, який складатиметься з таких панелей:

• Міжнародна організація виноградарства і виноробства (OIV): досвід і нові можливості.

• Поділля: на шляху до відродження виноробного регіону.

• Розвиток сучасних винних регіонів України.

А протягом 27-28 травня у Вінниці триватиме виставка «Виноробство нескорених». На ній кращі виноробні України та переможці цьогорічних всеукраїнських конкурсів презентують своє вино, зокрема урожаю незламного 2022 року. Відвідати подію можна буде у ресторані «Тифліс» (вул. Театральна, 20) з 12:00 до 20:00 години. Вартість вхідних квитків – 200 грн (без брендованого бокалу) і 300 грн (з брендованим бокалом). Для представників сфер туризму і HoReCa участь безкоштовна за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/5Lb8yqZKpiR9i5596

Крім цього на відвідувачів Vinnytsia Wine Days чекають професійний дегустаційний конкурс ODESA WINE & SPIRIT AWARDS, презентації, туристичні активності, кінопоказ та багато іншого. З детальною програмою заходів можна ознайомитись за посиланням: https://vinnytsia.city/konferentsiyi-ekskursiyi-ta-degustatsiya-povna-programa-vinnytsia-wine-days/

Реєстрація на професійні події: https://forms.gle/5Lb8yqZKpiR9i5596

Організатори: ТОВ «Експедіа», ГС «Укрсадвинпром», Одеський національний технологічний університет і департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin