У Вінниці прибрали територію оздоровчого табору

Нещодавно у Вінниці провели прибирання на території оздоровчого табору, де скоро буде панувати дитячий сміх та гарний настрій. Організували прибирання відділ молодіжної політики ВМР спільно з курсантами Харківського національного університету внутрішніх справ та департаментом комунального господарства та благоустрою.

Незабаром на території дитячого оздоровчого табору дітки-переселенці будуть проводити своє яскраве літо під час крутих інтерактивів та цікавих заходів, які відділ молодіжної політики разом з Вінницької молодіжною радою буде проводити для них.

Як зауважила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, спільними зусиллями робимо добру справу і жодна втома від спільної толоки не може бути сильнішою тої думки, що наша праця спрямована на забезпечення комфортного проведення дозвілля для діток, які потребують особливої уваги. “Працюємо разом, наближаючи Перемогу, та створюючи гарний настрій тим, хто як ніхто знає, що таке війна”, – сказала вона.

Начальник відділу утримання об”єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський розповів, що чимало сміття, обпалого листя та обрізок гілок було вивезено з даної локації. “Продовжуємо забезпечувати благоустрій усіх територій загального користування міської громади. Незабаром плануємо продовжити толоки і очистити якомога більше простору для маленьких вінничан та гостей міста”– сказав він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin