У Вінниці на маршруті 19Б збільшують кількість рейсів

З 15 червня збільшується кількість рейсів на маршруті громадського транспорту в режимі маршрутного таксі 19Б: «Вінницькі Хутори – Центральний автовокзал». Зокрема додаються два рейси у вечірній час, завдяки чому мешканці Вінницьких Хуторів зможуть комфортніше діставатися з роботи додому.

Зазначимо, що за крайніми результатами Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту «IRI Ukraine», Вінниця є лідером за рівнем якості транспортної інфраструктури.

Як повідомляє староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко, збільшення кількості рейсів громадського транспорту в режимі маршрутного таксі №19Б стало можливим за результатами двох спільних нарад департаменту транспорту та міської мобільності ВМР з мешканцями нашого округу (включно з виїзною нарадою).

«У нас була низка звернень від жителів округу. При цьому найбільше побажань – щодо введення додаткових рейсів у вечірній період та розгляд потреби введення додаткового рейсу зранку», – зауважує 24-річний представник команди міськради Владислав Кривешко.

Графік руху автобусів на маршруті №19Б змінюється з четверга, 15 червня. Зокрема додаються два рейси: о 17.35 та 19.30 (від Центрального автовокзалу).

З оновленим графіком руху мікроавтобусів на цьому маршруті можна ознайомитися за посиланням: https://districtvn.com/transport#19b

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin