На X літніх Всеукраїнських іграх ветеранів фізичної культури і спорту пам’яті М.М. Баки з легкої атлетики вінничани вибороли сім медалей

З 9 по 11 червня у місті Кам’янець-Подільський проходили X літні Всеукраїнські ігри ветеранів фізичної культури і спорту пам’яті Михайла Макаровича Баки з легкої атлетики. За три дні змагань вінничани виборили 4 золоті, 1 срібну та 2 бронзових медалей.

У змаганнях взяли участь понад 200 спортсменів, 8 із яких представляли Вінницю й саме на їхньому рахунку вражаюча кількість нагород.

Так, Віра Овчарук завоювала перемогу в абсолютній категорії з бігу на 3 000 м і «срібло» з бігу на 5 000 м. Олена Пилипенко була кращою на дистанціях 100 і 200 м. Анатолій Павлишин здобув «золото» з бігу на 2 000 м з перешкодами. А Олександр Кліщ додав до медального заліку 2 «бронзи» на дистанціях 400 і 800 м.

В результаті команда Вінницької області піднялась на першу сходинку серед учасників ІІ групи і показала 3-ій результат за кількістю балів серед усіх команд.

Для довідки:

Літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам”яті М. М. Баки – проводяться з метою сприяння реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту, а саме збереження та примноження спортивної слави України, для популяризації здорового способу життя та сприяння розвитку спорту ветеранів, олімпійських та неолімпійських видів спорту в регіонах України.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin