Відзавтра автобуси №22 та №32 повертаються на свої звичні маршрути

Завтра, 16 червня, у зв’язку з відкриттям проїзду на вулицю Зодчих, муніципальні автобуси за маршрутами №22 «Мікрорайон Академічний – Залізничний вокзал» та №32 «Залізничний вокзал – Сабарів» курсуватимуть за звичним напрямком. Про це на своєму телеграм-каналі повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Маршрут змінили на час реконструкції перетину вулиць Зодчих – Пирогова – Василенка. Вчора перехрестя відкрили для автомобілів. Завтра – їздитимуть і автобуси», – написав Сергій Моргунов.

Також він зазначив, що незабаром на лінії вийдуть і трамваї. Про точну дату буде повідомлено на офіційному телеграм-каналі міського голови.

Нагадаємо, що з 14 червня перехрестя вулиць Зодчих – Пирогова – Василенка відкрили для руху автотранспорту.

Реконструкцію перехрестя розпочали наприкінці квітня. Там стартував капітальний ремонт, який збільшить пропускну здатність та мінімізує затори. Перехрестя вдосконалять з урахуванням інтересів усіх учасників дорожнього руху. Зокрема, будівельники облаштують там світлофори для регулювання потоку по кожній смузі руху та прокладуть нові трамвайні колії за технологією “оксамитовий шлях”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin