У Вінниці відбулося жеребкування претендентів на муніципальне житло

Сьогодні, 20 червня, у Вінниці провели жеребкування для розподілення однокімнатних квартир серед учасників першої черги Програми «Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади». Йдеться про будинок на вулиці Привокзальній, 30.

Серед присутніх були представники Вінницької міської ради, профспілок та, власне, самі учасники – це люди, що відносяться до категорій працюючих/самозайнятих внутрішньо переміщених осіб та члени першого ступеня спорідненості сімей загиблих учасників бойових дій в російсько-українській війні. Представники з категорії учасників бойових дій в російсько-українській війні, на жаль, не змогли прийти на жеребкування через виконання службових обов’язків.

За словами заступника міського голови Андрія Очеретного, багатоповерхівка на Привокзальній, 30 стане найбільшим будинком за всю історію Програми “Муніципальне житло”, яка діє у Вінниці з 2009 року.

«У цьому будинку 103 квартири визначені для жеребкування. Ми здійснюємо цю Програму вже 14 років і вона викликає довіру вінничан завдяки якості та темпам будівництва. Найбільшу кількість квартир ми виділили для учасників бойових дій в російсько-українській війні, а також для людей з числа ВПО, які працюють. У багатоповерхівці передбачені приміщення інклюзивного характеру, освітянський хаб, а також комерційні приміщення», — сказав Андрій Очеретний.

Світлана Щербатюк стала учасницею Програми за квотою «самозайняті або працюючі внутрішньо переміщені особи». Жінка у Вінниці проживає з 2017 року. Через війну сюди переїхала з Донеччини.

«Сьогодні витягнула щасливий квиток – квартиру на сьомому поверсі. Про Програму чула багато хороших відгуків, тому й сама вирішила взяти участь. Зараз в нас свого житла немає, але вже скоро це зміниться. Знаю, що будинок вже почали будувати і сподіваюся, що скоро зможу заселитися», — говорить жінка.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin