Багато дитячих посмішок, гарна атмосфера та радісні батьки: у Вінниці провели акцію “Дитячі розваги на катамаранах”

Сьогодні, 27 червня, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з Вінницькою міською радою та VinSmart Центром організовували чергову акцію для хлопчиків і дівчаток – “Дитячі розваги на катамаранах”.
Понад 100 сімей із дітьми з числа пільгових категорій, ВПО та родин Захисників та Захисниць, – завітали на набережну Roshen, аби гарно провести час та половити хвилі.

За словами організаторів, мета акції – подарувати малечі та їхнім батькам щасливі миті.
Під час війни це дуже важливо, адже дозволяє відволіктись та гарно провести час.

Як розповів депутат ВМР Дмитро Мира, до водної прогулянки на катамаранах могли долучитися усі охочі. Для цього створили Google-форму для реєстрації.

«Сьогодні ми тут зібрали 120 сімей, а саме: багатодітні родини, сім’ї, які втратили годувальника, діти Захисників та Захисниць та внутрішньо переміщені особи, щоб вони разом цікаво провели своє дозвілля. Під час заходу кожній родині було надано 30 хвилин безкоштовного катання, аби в результаті літні канікули діток замайоріли яскравішими фарбами, адже в умовах воєнного стану вони цього неабияк потребують», – сказав Дмитро Мира.

Багато дитячих посмішок, гарна атмосфера та радісні батьки – саме така атмосфера панувала сьогодні на набережні Roshen.

Своїми враженнями вирішили поділились матуся 4-х дітей Олена: «Тут ми відчуваємо літо. Вже два роки як Росія забрала у нас можливість бути біля моря та відпочивати, а тут сьогодні ми відчули себе ніби біля берега моря, де нема ні мін, ні ракет. Величезна вдячність організаторам, адже разом із трьома дітками ми змогли провести час та відволіктись від постійних повітряних тривог», – сказала вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin