У Десні за підтримки бізнесу встановили 7 лавок

У селищі Десна, що входить до складу Вінницької об’єднаної територіальної громади, встановили сім лавок для відпочинку місцевих жителів.

Як повідомляє староста Деснянського старостинського округу Галина Обливач, лавочки встановили працівники старостату за сприяння місцевих підприємців.

“Лавочки були закуплені за позабюджетні кошти, силами наших підприємців, тому хочу подякувати їм за підтримку і за те, що завдяки такій згуртованості ми разом можемо покращити стан свого населеного пункту”, – зазначає Галина Обливач.

Усі лавочки встановлені в зонах відпочинку мешканців багатоквартирних будинків по вул. Лесі Українки 2,4 3,7,9,5,10,8,12. Крім того, за словами старости, також відремонтували дві та пофарбували три існуючі лавочки біля будинків вул. Лесі Українки 2,4.

Раніше, на початку травня, по вулиці Лесі Українки було висаджено 70 лип та 10 – каштанів. А у квітні працівники КП “Вінницязеленбуд” висадили 250 саджанців спірей та форзицій (9 кущів решта спіреї).

“Зараз це все заквітло та забуяло, завдяки чому ми маємо красиве та затишне місце відпочинку, яке створює чудовий затінок у літню спеку, – зазначає Галина Обливач. – Оскільки частина лавочок встановлена біля дитячого майданчику, особливо їх облюбували діти. Далі ми плануємо продовжувати роботу з благоустрою, аби з кожним днем наш населений пункт ставав все кращим. Наразі, ми уже здійснили покіс трави на прибудинкових територіях та місцевому стадіоні, завтра планується покіс території узбіччя дороги вздовж вулиці Лесі Українки”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin