Понад пів тисячі дітей взяли участь у конкурсі “Україна незламна, сильна, талановита” у Вінниці

Виконували українські народні та сучасні пісні, декламували вірші патріотичного спрямування поетів сучасників, класиків української літератури та відображали елементи акторської майстерності у народній стилізації. У Вінниці підбили підсумки конкурсу «Україна незламна, сильна, талановита», який об’єднав талановитих дошкільнят нашої громади.

До участі в ньому долучилось 566 вихованців вінницьких садочків у віці від 3 до 7 років. Вони продемонстрували свої таланти у таких номінаціях як: вокал, хореографія, художнє читання, інструментальний та оригінальний жанр.

«Такий конкурс є важливим з огляду на те, що допомагає проявити таланти, індивідуальність кожної дитини. Хтозна, можливо уже зараз серед учасників є майбутній артист, досягненнями якого в майбутньому пишатиметься вся Україна. Дякуємо усім учасникам конкурсу, який об’єднав талановитих виконавців. За кожним виступом стоїть велика праця і дітей, і батьків, і педагогів дитячих садків. Де єдність, там і Перемога», – зазначила Оксана Яценко, директор департаменту освіти.

Усі учасники конкурсу отримали заохочувальні призи та почесні грамоти.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin