Жителі Вінницько-Хутірського округу уже скоро зможуть скористатися оновленою алеєю-переходом

Алея-перехід між вулицями Сагайдачного та Захарка Сича, що у Вінницьких Хуторах, поступово набуває нових обрисів. Наразі представники підрядної організації завершують капітальний ремонт території між двома місцевими ставками. Тут уже поклали плитку, частково облаштували сходи та водостоки.

Крім того, попри доволі складний рельєф, за словами старости Вінницько-Хутірського округу Владислава Кривешка, вдалось облаштувати спеціальні спуски, які дозволять звозити дитячий візок чи полегшить спуск людей з обмеженими можливостями.

“Зараз алея-перехід набуває фінішних обрисів. Цей перехід між вулицями Сагайдачного та Захарка Сича — беззаперечно стане родзинкою нашого округу та магнітом як для наших мешканців, так і для усіх вінничан”, – зазначає Владислав Кривешко.

За його словами, наразі підрядникам ще залишилось виконати досить серйозну частину роботи з облаштування перильного огородження та дооблаштування сходів. Також мають бути завершені роботи з водовідведення та благоустрою цієї території. В тому числі тут встановлять лави для сидіння та 11 енергоощадних ліхтарів для зовнішнього освітлення.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin