У Вінниці триває додаткова реєстрація кандидатів на участь у Програмі “Муніципальне житло”

З 10 липня до 24 липня 2023 року у Вінниці триватиме додаткова реєстрація кандидатів на участь у Програмі “Муніципальне житло”. Об’єкт будівництва – десятиповерхівка на вулиці Привокзальній, 30.

Участь у програмі дає можливість придбати житло з найкращим співвідношенням “ціна – якість”. Вартість реалізації 1м2 об’єктів інвестування становить 27 900 гривень – сюди входить чорнове опорядження квартир, вікна, двері, підведення мереж, благоустрій прилеглої території.

Майбутня висотка на вулиці Привокзальній, стала третім будинком, який зводять за час повномасштабної війни. Будівлю, за проєктом, збудують за монолітно-каркасною технологією, а отже вона буде міцною та надійною. Крім того, як і в попередніх багатоповерхівках – на вулицях Анатолія Бортняка та 600-річчя, тут буде облаштований підземний паркінг з подвійним призначенням.

Місце проведення реєстрації – вул. Соборна, 36 (ліве крило на першому поверсі). Графік роботи: понеділок – п”ятниця з 9:30 до 17:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin