Сьогодні Вінницька громада віддає останні почесті Сергію Григоровичу, який усе своє життя присвятив служінню громаді

13 липня, на 72-му році життя, відійшов у засвіти Чорнолуцький Сергій Григорович. Сьогодні Вінницька громада віддає йому останні почесті. Сергій Григорович довгі роки пропрацював у Вінницькій міській раді, був керуючим справами її виконавчого комітету. Як зазначив очільник громади Сергій Моргунов, сповіщаючи сумну звістку, Сергій Григорович був мудрим і професійним колегою, порядним, щирим, відкритим, завжди йшов назустріч і допомагав розв’язувати складні питання. Такий спомин про нього назавжди залишиться у серцях тих, хто мав честь працювати з ним поряд та тих, хто зустрічався із ним на своєму життєвому шляху.

«Сергій Григорович завжди прагнув досягти вищих стандартів і виконував свої обов”язки з великим розумінням і відповідальністю, вмів працювати в команді, підставляти своє плече, навчати менш досвідчених колег із терпінням та батьківською турботою», – написав Сергій Моргунов.

Церемонія прощання із Чорнолуцьким Сергієм Григоровичем відбудеться у Вінницькій обласній філармонії ім. М. Д. Леонтовича за адресою: Хмельницьке шосе, 7. Початок о 12 годині.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Сергія Григоровича.
Світла пам’ять…

Сергій Григорович народився 2 липня 1951 року, у Вінниці в сім’ї службовців.

Після закінчення навчання у Київському політехнічному інституті за спеціальністю електронні прилади, здобув кваліфікацію інженера з електронної техніки та з 1973 по 1979 роки працював на Вінницькому радіоламповому заводі на посадах інженера, інженера-конструктора.

Далі обіймав посаду інженера-конструктора I категорії, начальника бюро на Вінницькому заводі ім.60-річчя Жовтня. Починаючи з 1981 Сергій Чорнолуцький здобував досвід на посадах інструктора організаційного відділу.

З 1986 по 1990 роки обіймав посаду старшого представника в органі Держприймання на ВО «Жовтень» Держстандарту м.Вінниці.

А з 1990 по 2000 роки працював у науково-дослідному інституті індикаторних приладів «Гелій». У різні часи був начальником групи, начальником сектору, начальником комерційного відділу, інженером-керівником групи.

З 2002 року Сергій Чорнолуцький працював у Вінницькій міській раді на посадах начальника управління комунального майна, начальника управління праці та соціального захисту населення, начальника Головного управління праці та соціального захисту населення. З 2007-2016 – керуючий справами виконавчого комітету Вінницької міської ради. З 11 липня 2016 року виконував обов”язки керуючого справами виконавчого комітету Вінницької міської ради.

Також він відповідав за організацію роботи апарату міської ради та її виконавчого комітету, здійснював контроль за станом організаційної роботи та діловодства у виконавчих органах ради.

30 березня очільник громади Сергій Моргунов вручив Сергію Чорнолуцькому Почесну відзнаку міського голови. Загалом, Сергій Григорович служив громаді 28 років та 15 днів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin