КП “Вінницяміськтеплоенерго” вже виконали більше половини запланованих робіт з підготовки до опалювального сезону

Попри всі виклики війни, Вінницька громада активно готується до опалювального періоду 2023-2024 років. Фахівці КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» здійснюють ремонт котелень, центральних теплових пунктів (ЦПТ) та індивідуальних теплових пунктів (ІТП). Окрім того, тепловики проводять заміну теплових мереж. Уже замінено понад 1600 метрів тепломереж у двотрубному прокладанні.

Наразі, у рамках цьогорічної підготовки до опалювального сезону, вже відремонтовано та проведено технічне обслуговування:

  • На 29 котельнях з 48;
  • На 48 центральних теплових пунктах (ЦТП) з 59;
  • На 326 індивідуальних теплових пунктах (ІТП) з 429;
  • В 781 теплових камерах з 1435;
  • Проведено гідравлічні випробування 171,9 км теплових мереж з 175,3 км у двотрубному виконанні;

У департаменті міського господарства зазначають, що Вінниця продовжує активну підготовку до наступного осінньо-зимового періоду, оскільки вкрай важливо щоб наступний опалювальний сезон наша громада пройшла гідно.

«Фахівці КП «Вінницяміськтеплоенерго» продовжують здійснювати заходи з підготовки до наступного опалювального періоду. Маємо розуміти, що ми перебуваємо у стані війни і загроза ракетних обстрілів критичної інфраструктури нікуди не зникла. Тому маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій», – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin