У Вінниці сьогодні прощаються з полеглим розвідником Олегом Смірновим

Знову Вінниця у жалобі. Сьогодні на щиті повертається до рідного міста Олег Смірнов. Молодий воїн поліг у бою 14 липня. Сталося це на Херсонському напрямку.

Олег захоплювався футболом, був пристрасним вболівальником вінницької «Ниви». По завершенню навчання у ліцеї № 29, вирішив присвятити своє життя військовій службі. А з початком повномасштабного вторгнення, лише упевнився у правильності свого рішення стати на захист Батьківщини. Він робив усе для цього, розповідають рідні. Багато тренувався та вступив у Товариство сприяння обороні. А щойно виповнилося 18-ть, пішов на війну.

Побратими згадують Олега Смірнова, котрого знали також за позивним «Кекс», як завзятого та спритного розвідника, вольового та наполегливого воїна.

«Завжди веселий та бадьорий, усміхнений та готовий до викликів, Олег освоював не лише тактику бою, а й принципи роботи різноманітного озброєння. Нерідко міг дати доречну пораду старшим та досвідченішим бійцям», – розповіли на сторінці в Інстаґрамі тактичної групи «Реванш».

Церемонія прощання із Олегом Смірновим розпочнеться о 10:00 за адресою: 1-й пров. Київський, 64. Поховають воїна об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin