У холі Вінницької міської ради відкрилася виставка «Міцніші за цеглу»

24 липня у холі Вінницької міської ради відкрилася виставка «Міцніші за цеглу». Це мандрівний медіапроєкт волонтерської спільноти В50, яка однією із перших розпочала допомагати постраждалим від збройної агресії. Мета виставки – надихнути людей та мотивувати їх до спільної справи – відновлення звільнених українських громад. У Вінниці проєкт експонується за підтримки міської ради.

На представлених світлинах – волонтери, які допомагають мешканцям Київської області ліквідовувати наслідки російської агресії: прибирають завали, консервують зруйновані оселі. Всі вони представники волонтерської спільноти В50. Це незламні люди, які своїми справами демонструють непереможну силу українського народу, надихають та мотивують інших.

«Вінниця була й залишається у перших лавах тих, хто завжди готові прийти на допомогу. Балаклія, Херсон, Ірпінь… Цей перелік можна продовжувати й продовжувати. Усюди знають вінничан за волонтерськими справами., – каже директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук. – Медіапроєкт «Міцніші за цеглу» – це яскрава ілюстрація того, що можуть зробити звичайні люди. Як вони метр за метром повертають зруйновані війною населені пункти до життя. Впевнений, що ці світлини нікого не залишать байдужими».

Проєкт «Міцніші за цеглу» розпочав свою мандрівку зі столиці. Його географія проходить містами України. У Вінницькій міській раді виставка експонуватиметься до 31 липня.

А з 1 по 8 серпня всі охочі зможуть переглянути її у Музеї Вінниці за адресою вул. С. Петлюри, 15 А. Вхід на всі локації вільний.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin