Сергій Моргунов передав військовим черговий Mavic

Нещодавно очільник громади передав черговий дрон фірми DJI Mavic бійцям, які виконують бойові завдання на фронті. Про це міський голова повідомив на своїй сторінці у фейсбуці та телеграм-каналі.

Як зазначив Сергій Моргунов, дрон передали Михайлу Туйчеву. До війни він був працівником комунального підприємства «Центр концертних та фестивальних програм», а тепер служить в лавах ЗСУ та воює в одній із найгарячіших точок фронту.

«Написав мені, що його підрозділ потребує дронів. Передав йому Мавік. З приводу моделі Михайло каже, що в їхній бригаді раді усім «пташкам», адже кожна має своє призначення», – йдеться у повідомленні.

Також очільник громади зазначив, що наші військовослужбовці на фронті добре ознайомлені з особливостями різних коптерів, які допомагають виконувати бойові завдання.

«Хлопці вже добре знають особливості різних дронів, які до них потрапляють. Навчились перепрошивати, щоб бути непомітними. Пристосовують їх не тільки для розвідки», – зазначив Сергій Моргунов.

Також міський голова подякував нашим військовослужбовцям за те, що вони, ризикуючи власним життям, захищають нас.

«Такі хлопці – наша гордість, надія і захист. Дякую кожному, хто служить, хто боронить свою землю. Слава нашим ЗСУ!» – наголосив Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin