У Вінниці відбудуться тематичні заходи до Дня Української Державності: деталі

28 липня у День Української Державності у Вінницькій міській територіальній громаді пройде низка подій,  присвячених тисячолітній історії українського державотворення та вшануванню видатних діячів національної культури. Протягом століть, український народ переживав випробування та труднощі, але продовжував плекати національну ідентичність та власну державність. Сини й доньки України й сьогодні віддано борються за нашу незалежність та суверенітет, ставши живим щитом перед російською агресією, та доводячи свою відданість та віру в майбутнє України. Їхні сміливість, самопожертва та патріотизм стають прикладом відваги для всього українського народу.

У День Української Державності вінничан запрошують долучитися до таких культурних подій:

09:00 – Перегляд документального фільму «Хрещення Русі. 1025 років» – Кінотеатр «Родина».

13:00 – Онлайн-проєкт «Світ українського слова Михайла Коцюбинського» –  на фейсбук сторінці  літературно-меморіального музею М.М. Коцюбинського https://www.facebook.com/M.M.Kotsyubynsky.museum

14:00 – Історичний путівник «Золото Тризуба на синьому тлі» –  бібліотека-філія №4. Водночас у ЦБДЮ відбуватиметься – Історичний екскурс «Наша духовна спадщина».

15:00 – на спортивному стадіоні с. Десна, комітет по фізичній культурі та спорту проведе спортивно-розважальну програму. А відділ молодіжної політики організує майстер-класи для дітвори.

16:00 – Поетичний вернісаж «Усе моє, все зветься Україна» – бібліотека-філія №17.

Впродовж дня  у бібліотеці-філії №16 проводитиметься презентація тематичної виставки «Вільна. Сильна. Незалежна».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin