З початку повномасштабного вторгнення Вінницька громада спрямувала на підтримку військових понад 606 млн грн

Все для війська, все для Перемоги: з початком великої війни з російськими агресорами пріоритет Вінницької міської ради залишається незмінним – це підтримка усіма можливими способами Збройних Сил, Нацгвардії України, формувань територіальної оборони та інших військових формувань. За час повномасштабного вторгнення з бюджету громади на відповідні цілі спрямували вже понад 606,7 млн грн. І робота триває.

Так, протягом 2022 року із бюджету на підтримку військових було спрямовано 418,9 млн грн, а за поточний рік уже – 187,7 млн грн.

Прикладом, на сесії міської ради, 7 липня, самоврядці проголосували за виділення 14 млн грн на потреби 6 військових частин, серед яких і штурмова бригада полку «Азов».

А минулого тижня, 27 липня, виконавчий комітет міської ради схвалив чергове виділення коштів у сумі 28 млн грн. Вони підуть на придбання техніки для наших оборонців. Зокрема, пікапів, тепловізорів, квадрокоптерів, коліматорних прицілів – усе, що допоможе їм протистояти ворогу. Наша громада дбає й про те, з чим наші воїни увійдуть в зиму. Щоб мали достатньо засобів для обігріву в окопах, інші необхідні побутові речі, що полегшать життя та дозволять зберегти здоров’я.

«Обороноздатність – найважливіший пріоритет для всієї країни, тож продовжуємо допомагати нашим захисникам. Об’єднуємо сили і працюємо далі», – зазначив очільник громади Сергій Моргунов, коментуючи рішення членів виконавчого комітету міської ради.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin