У Вінниці дітей запрошують на безкоштовне навчання у спортивну школу №6

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа № 6 запрошує дітей на безкоштовне навчання з шахів та шашок. У закладі створені усі необхідні умови для того, щоб молодь розвивала свій інтелектуальний потенціал та вміла грати на високому рівні.

У міській дитячо-юнацькій спортивній школі № 6 займається 329 учнів. Вона знаходиться за адресою: вул.Театральна, 24, а також заняття проводяться на вул. Баженова, 32 у приміщенні бібліотеки-філії № 7; вул. 600-річчя, 6 та у VinSmart Центрі.

«Шаховий розум – гарантований успіх! У нашій школі діти зможуть освоїти правила гри. Також набудуть навичок аналізу партій та планування стратегії, – говорить директор МДЮСШ № 6 Микола Боднар. – А завдяки партіям у шашки в хлопців та дівчат розвиваються логіка та проникливість. Вони дізнаються про особливості правил шашок, навчаться застосовувати тактичні прийоми та розвиватимуть аналітичні здібності».

У спортшколі працює 11 досвідчених тренерів-викладачів, серед яких – Заслужені тренери України: Дмитро Мариненко, Микола Боднар; майстри спорту – Володимир Вусатюк, Артур Роєнко, Богдан Боднар, Анатолій Яворський, Микола Леонов, Віктор Стронський. Тренери-викладачі доступно пояснюють ази гри, навчають дітей глибинами стратегії та тактики цих захоплюючих інтелектуальних ігор.

«Наші тренери-викладачі щодня докладають багато зусиль для підвищення майстерності вінницьких спортсменів», – каже директор МДЮСШ №6 Микола Боднар.

«Ми запрошуємо до нас на навчання та допоможемо усім охочим опанувати бажаний вид спорту», – зазначає він.

На сьогодні в спортшколі № 6 нараховується 5 Майстрів спорту України, 20 кандидатів у Майстри спорту та 40 спортсменів першого розряду. Тренери-викладачі пишаються своїми талановитими спортсменами, які прославляють наш край, як в Україні, так і в світі.

«Ми гордимося, що виховали 4 міжнародних гросмейстерів з шахів – Сергій Федорчук, Ілля Нижник, Юлія Швайгер та Віктор Матвіїшен, а також 6 чемпіонів Світу з шашок серед однолітків: Денис Шкатула, Сергій Юрченко, Василь Пікіняр, Софія Петровська, Лев Леонтьєв і Кирило Леонов, – говорить Микола Боднар. – Ми з тими, хто думає!»

Заняття у спортшколі безкоштовні. А набір на шахи та шашки проводитиметься з вересня.

Цікаві факти про Вінницьку міську дитячо-юнацьку спортивну школу можна довідатись на сайті – https://chessvin.org.ua/

Для отримання додаткової інформації та запису на навчання можна звертатись у робочі дні з 9:00 до 17:00 за телефонами: 67-54-87; 063-290-65-91; 097-275-95-89

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin