Так 21 листопада у Вінниці на головному революційному Майдані зібрався актив подій 6-річної давності. Ті хто поринав тут Майдан, хто його продовжив у Києві та згодом на передовій… Людей було не багато – 50-60 осіб! Але практично всі знають один одного в обличчя, готової подати руку та підставити плече… Бо політиків, депутатів та пристосуванці сюди не кликали. А вони й не прийшли…

Зате прийшов легендарний марафонець і Герой Майдану в Парижі та Києві – Коля Рудик… Наш Любуня, Вадим Шкільняк, Артем Михайлов, Ярік… І всі, хто досі бореться, активно стоїть за Україну, волонтерить, працює, воює і не мовчить як і 6 років тому на цьому Майдані!

Дякую Вам! Ви справжні! Ви не продались і не купились за посади, нагороди і парт прапори!

Говорили коротко, влучно і без папірців та мікрофону – Коля, Артем, Вадим, Людмила Бобровська…

– Ми 6 років тому були натхненні євро курсом! Що Європа нас чекає і ми їй потрібні! Але не все виявилось так, бо Європа нас не підтримує так, як би нам самим хотілось! Особливо під час війни!, – вважає Людмила Бобровська, яка на Майдані 21-го ввечері не стримувала емоцій та слів! І про клоуна, також…

– Бо сьогодні ми із Росією сам на сам! А ще обрали у владу циркача та весь його 95-й квартал! Можливо, хтось із вас зі мною не згоден, але я маю право на власну думку… Бо це не розведення військ від клоуна, а реально відступ на позиції 2016-го року! І щоб ви розуміли, що хлопців кинули в окопи, які вони рили три роки тому, де все обсипалось, же погнив утеплювач і все треба копати заново у повний зріст… Бо тебе вицілить снайпер! Тому більшість моїх знайомих хлопців і дівчат контракти продовжувати в ЗСУ не збираються… І щодня ми втрачаємо хлопців, ми вивозимо труни і мину не видно! А в той же час нашу землю мають всі шанси викупити росіяни у нас в тилу! Хіба це українська влада? Хіба за це стояв Майдан?

Так само парамедик із Вінниці Ярік, який пройшов весь про Майдан і останні 6 років після Революції Гідності опікується порятунком солдатів в АТО/ООС згадав про своїх 26 загиблих за ці роки друзів…

А після 19.00 на цьому ж Майдані зібралось Віче «Ми маємо гідність»… Учасники зібрання згадували події Революції Гідності та говорили про нинішню ситуацію в країні, про виклики, що стоять перед державою.

Загалом віче пройшло під гаслом «Ні капітуляції!». У руках учасники мітингу також тримали написи «Ні особливому статусу!», «STOP Реванш» та «FreeМарченко».

Учасники зібрання на майдані Небесної Сотні вшанували пам’ять полеглих під час Революції Гідності та пройшли ходою до меморіалу полеглим в зоні АТО, що на Європейській площі.

Віче «Ми маємо гідність» цього вечора проходить також на Майдані Незалежності у Києві та в інших містах України.