Вінницький планетарій запрошує вінничан на цікаві події до Дня молоді

12 серпня, у Міжнародний день молоді, Вінницький планетарій запрошує вінничан на цікаві події. О 15:00 год. на всіх охочих чекає пізнавальний майстер-клас – «Відкрий свою «Зірку» під зоряним небом», а об 18:00 – прем’єра сферичного шоу «Фантом Всесвіту». Заходи, спрямовані на пізнання неймовірних таємниць космосу.

На початку майстер-класу відвідувачів запросять на космічну вікторину з глобусами, які знаходяться у фоє закладу, а ще вони зможуть поринути у дослідження зоряного неба та явищ, які приховані у просторі навколо нас.

Проведе подію провідна лекторка планетарію Марія Левченко. Інтерактив покликаний ознайомити молодь з нашою планетою Земля, її супутником – Місяцем та Сонячною системою, а ще з найвідомішими сузір’ями. Також відбудеться прем’єрний показ сферичного шоу «Фантом Всесвіту» про дослідження темної матерії.

«Ми відправимось у подорож разом із протонами через найбільший у світі колайдер до Великого вибуху та побачимо зародження космосу зблизька! Наші програми будуть корисними для усіх, хто цікавиться космосом, та тільки робить перші кроки у його пізнанні», – говорить лектор Вінницького планетарію Марія Левченко.

Вінницький планетарій працює з понеділка – п’ятницю з 10:00 – 18:00.

Субота-неділя з 11:00 – 19:00.

Актуальні програми публікуються на сторінці КП «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади» у фейсбук https://www.facebook.com/kpvmrpark.

Телефон для довідок: 0674310611

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin