На виконавчому комітеті Вінницької міськради затвердили систему і терміни голосування за подані проєкти в межах «Бюджету громадських ініціатив ВМТГ»

Вчора, 24 серпня, на виконавчому комітеті Вінницької міської ради затвердили рішення щодо проведення голосування за проєкти в межах конкурсу «Бюджету громадських ініціатив ВМТГ» під час дії воєнного стану в Україні.

Як розповіла директорка департаменту відновлення та розвитку ВМР Ольга Ремешевська, цьогоріч голосування відбудеться за змішаною системою:

«Голосування триватиме протягом одного календарного місяця: з 15 по 30 вересня 2023 року – в електронному варіанті за допомогою електронного сервісу «Громадський бюджет» всеукраїнської вебплатформи «Єдина платформа місцевої електронної демократії» (e-DEM). Наступних 15 календарних днів, з 01 по 15 жовтня 2023 року (включно), вінничани зможуть віддати свої голоси за проєкти, які найбільше вподобають як в електронному, так і в паперовому варіантах», – розповіла Ольга Ремешевська.

Варто зазначити, що кожен житель Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років зможе проголосувати за чотири різні проєкти: два великих та два малих. Усі проєкти креативні та стосуються різних сфер соціально-економічного життя в громаді.

Більш детальна інформація щодо процедури голосування буде оприлюднена згодом на офіційному вебпорталі Вінницької міської ради в розділі «Бюджет громадських ініціатив» та у відповідній мережі «Фейсбук».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin