Сьогодні Вінницька громада прощається із Захисником Тимофієм Івановим

31 серпня Вінницька громада проводжає останньою життєвою дорогою Тимофія Іванова. 32-річний воїн боронив Україну у складі 79-ї окремої десантно-штурмової бригади. Разом із побратимами відстоював східні рубежі Батьківщини. Загинув 9 серпня під час виконання бойового завдання поблизу села Мар’янка Дніпропетровської області.

Тимофій Іванов народився 13 березня 1991 року. Дитиною проживав із родиною на Херсонщині – у с. Кам’янка Каховського району. По завершенню школи поїхав на навчання до обласного центру, де здобув фах кухара, за яким й і залишився працювати. Та звичне життя нещадно обірвала російська агресія. Влітку минулого року Тимофій разом із батьками був змушений залишити рідну домівку. У пошуках безпечного прихистку, зупинилися у Вінниці. Саме тут чоловік остаточно вирішив стати на захист Батьківщини.

«Наш Тимофійчик не чекав на повістку, сам пішов у центр комплектування, – каже сестра воїна Анжеліка. – Відтоді ми мало чули від нього про війну, він охочіше розповідав про плани. Казав, що після Перемоги хоче повернутися на Херсонщину, долучитися до її відновлення. Але, передусім для всіх, хто вижили, всіх, хто вистояли, приготувати найкращі страви, щоб за спільним столом вшанувати тих, кому не судилося дожити до цього дня…»

Церемонія прощання із Тимофієм Івановим відбудеться за адресою: Генерала Арабея, 1. Початок о 10:00 год.

Поховають воїна об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin