У Вінниці 10 вересня проведуть пікнік у музеї-садибі Пирогова

До Вінниці повертається Пироговський пікнік. І вже відома дата проведення заходу – 10 вересня. Цьогоріч захід присвячений Миколі Пирогову як засновнику військово-польової хірургії.

Тож після річної перерви пікнік, започаткований у 2021-му році, знову чекає на відвідувачів: як вінничан, так і гостей міста. Вже традиційно він проходитиме з декількома локаціями на території Національного музею-садиби М. І. Пирогова. Цьогоріч захід має благодійну складову. Зібрані кошти буде спрямовано на підтримку Збройних Сил України.

Учасники зможуть відвідати виставку про місця в Україні, пов”язані з Миколою Пироговим, послухати лекцію «Цілюща аптека чудесного лікаря», потрапити на презентацію нового путівника музеєм, навчитися створювати власноруч різні сувеніри з майстринями АртКлубу «Твори з BYVI». Дослідниця подільської кухні Олена Павлова проведе серію гастрономічних майстер-класів з приготування відновлювальних страв для людського організму.

Також упродовж дня відбудеться художній пленер, ярмарок хендмейду, тренінги з домедичної допомоги. Працюватимуть благодійна фотозона «Чаювання з Пироговим» і фудкорт, діятимуть зони для пікніків і відпочинку та ігор, куди можна буде приходити з власними пледами, карематами і гамаками.

Організаторами події є департамент маркетингу міста та туризму у співпраці з колективом Національного музею-садиби М. І. Пирогова. Територія буде відкрита 10 вересня з 11:00 до 18:00. Вхід вільний.

Вже днями буде оголошено детальну програму всіх заходів в рамках Пироговського пікніка. Слідкуйте за анонсами на сторінках Visit Vinnytsia (https://www.facebook.com/visitvinnytsiavn/ ) в соцмережах!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin