Вінницько-Хутірський ліцей оновили перед початком навчального року: відремонтували коридори та класи

Відремонтували коридори та класи, зробили рецепцію, стіни прикрасили тематичними написами, зокрема, і з назвою ліцею та дерев’яною картою України ручної роботи, а також облаштували місце Пам’яті полеглих в російсько-українській війні Захисників з Вінницької громади.

Як повідомив староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко, Вінницько-Хутірський ліцей оновили перед початком нового навчального року. Аби осучаснити навчальний заклад довелося повністю зняти старе оздоблення стін в коридорах та холі, яке перебувало в неналежному стані. Після чого стіни, підлогу та стелю пофарбували якісними фарбами, а стіни ще й прикрасили тематичними написами.

Облаштування карти здійснювалось з екологічних матеріалів.

“Це повністю ручна робота нашої місцевої мешканки. Карта складається з пазлів з назвою кожної області та відповідною геральдикою і окремо виділили Вінницькі Хутори, — розповідає Владислав Кривешко. — Поруч з цією картою ми розташували місце Пам’яті: мультимедійний екран на якому транслюватиметься інформація про полеглих Героїв з Вінницької громади. Адже важливо аби наші діти розуміли завдяки кому вони мають можливість навчатися у вільній країні”.

Всі роботи вдалось виконати завдяки підтримці соціально-відповідального місцевого бізнесу та місцевого депутатського корпусу, допомозі колективу закладу освіти, а також активних батьків.

“На сьогодні ми можемо констатувати, що хол та коридори основної та суміжної будівлі, де знаходяться шкільні майстерні, оновлені на 100%. Спільними зусиллями також були оновлені класні кімнати початкових класів, осучаснення навчальних приміщень для старшокласників відбулось за підтримки департаменту освіти, – зазначає Владислав Кривешко. – Загалом, я вважаю, що була пророблена колосальна робота. Наше завдання — зробити усе можливе аби наше підростаюче покоління вчилося в якомога комфортніших умовах, щоб вони хотіли іти до школи та здобувати знання”.

За його словами, в планах закладу також облаштування зони відпочинку з м”якими меблями для учнів. Крім того в закладі розпочали заміну аварійної покрівлі за кошти ВМТГ.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin