У кривавих боях на Донецькому напрямку загинули мужні воїни Спартак Варданян та Леонід Сокольвак

Сьогодні, 8 вересня, вінничани прощаються іще з двома Героями. Спартак Варданян та Леонід Сокольвак воювали за майбутнє нашої країни. Разом із побратимами боронили її від російських окупантів. Загинули воїни у кривавих боях на Донецькому напрямку.

Спартак Варданян

Спартак Варданян народився 19 червня 1976 року в с. Великий Острожок, що у Хмельницькому районі. По закінченні школи відслужив строкову службу й переїхав до Вінниці. Тут створив сім’ю й працював. Спочатку займався підприємницькою діяльністю, а згодом торгівлею.

«Де б не був, Спартак завжди з добротою та чуйністю ставився до людей. Проявляв свою підтримку оточуючим. Якщо комусь було важко, намагався допомогти. Не цурався ніякої роботи, був люблячим чоловіком для мене та турботливим батьком для наших дітей. Доньці наразі 24 роки, а синочку – 12. Війна відібрала в нас найцінніше», – каже дружина полеглого Героя Людмила.

Спартак Варданян служив у лавах в/ч А 3137. Останнім для нього став бій поблизу с. Оріхово-Василівка Бахмутського району. Загиблому воїну було 47 років.

Поховають Захисника об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Леонід Сокольвак

Леонід Сокольвак народився 6 червня 1974 року у с. Будки Немирівського району. Тут навчався у школі, а далі продовжив освіту у Вінницькому професійно-технічному училищі. До масштабного вторгнення росії працював у Вінницькій транспортній компанії.

«Мій чоловік був мирною людиною, хоча в юності й відслужив армійську службу. Він завжди працював, піклувався про нас з донькою та нашу велику родину, – розповідає дружина загиблого Захисника Алла. – Та все змінила війна…»

Леонід став у стрій ЗСУ на початку великої війни. Був стрільцем. Бойовий шлях мужнього чоловіка обірвався 29 червня біля с. Старомайорське Волноваського району, за кілька тижнів після його 49-го Дня народження.

Церемонія прощання із Леонідом Сокольваком розпочнеться о 10:00 за адресою: вул. Київська, 51.

А об 11:00 у Храмі образа Ісуса Христа ПЦУ (проїзд П. Корнелюка, 4) відбудеться поминальна панахида за загиблим бійцем.

Поховають воїна близько 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Героям!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin