Мер Вінниці Сергій Моргунов привітав містян з Днем міста

Сьогодні, 9 вересня, вінничани відзначають День міста. Вінницький міський голова Сергій Моргунов привітав містян з нагоди свята у своєму відеозверненні! Цьогоріч Вінниця відзначає свою 660 річницю.

“Ще один рік вписано в літопис нашої рідної Вінниці. Ще один рік війни. Рік роботи для Перемоги. Рік болю та смутку за загиблими Захисниками. Ми були сильними, згуртованими та незламними, об’єднаними в допомозі нашим Героям, нашим воїнам! Об’єднаними заради здійснення одного бажання на всіх – Перемоги! Вінниця – це всі ми: це наші Герої-захисники, це потужний волонтерський рух, це кожен, хто продовжує працювати на своєму місці. Це майже 400 тисяч сердець, які б’ються в унісон задля перемоги та благополуччя нашого спільного дому”, – сказав міський голова.

Попереду в нашого міста, як і в усієї країни буде ще чимало свят. Сергій Моргунов переконаний, що їх вдасться відзначити під мирним небом та на українській землі.

“Сьогодні ж усі сили спрямовуємо на захист та оборону. Робимо все задля Перемоги. Слава Збройним Силам України! З днем народження, наше рідне місто!” – сказав він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin