На вічний спочинок вінничани проводжають полеглого Героя Євгенія Воротняка

Євгеній Воротняк загинув 1 вересня під час виконання бойового завдання поблизу села Роботине Запорізької області. Воїн відстоював свободу та суверенітет України у складі 118-ї окремої механізованої бригади ЗСУ. Його життя обірвав ворожий артилерійський обстріл. Захиснику було лише 33 роки. Вдома на нього чекали дружина та 9-тилітній син.

Євгеній народився 3 серпня 1990 року у Вінниці. Навчався у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів – гуманітарно-естетичний колеж № 29. Далі фах здобув у Вищому професійному училищі №11 та розпочав свій трудовий шлях. Створив сім’ю й робив усе для її добробуту, а під час відпочинку обожнював рибалити, мав багато друзів, розповіла дружина полеглого Героя Олена.

«Коли розпочалось повномасштабне вторгнення мій чоловік відразу пішов до військомату та став на облік. Не ховався й не йшов на компроміс із совістю. Таким він був – прямолінійним, чесним та безкорисливим. Своїм прикладом усе життя показував, яким має бути справжній чоловік. Навчав й мене бути сильною, завжди жити своєю головою і я передам це синові», – каже жінка.

Церемонія прощання із Євгенієм Воротняком розпочнеться о 9:30 за адресою: вул. Київська, 122. Поминальна панахида за полеглим відбудеться о 10:00 у Мироносицькій церкві (вул. Київська, 130). Наступною зупинкою траурного кортежу стане подвір’я його рідної школи.

Поховають воїна близько 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin