Для дітей у таборі «ЯМаріуполь.Родина» Вінницька спортивна спільнота продовжує організовувати активне дозвілля

Шаховий турнір, спортивні забави та дух змагань. Спортивна спільнота Вінниці продовжує влаштовувати для дітлахів у таборі «ЯМаріуполь. Родина» активне дозвілля. Організатори певні, що такі заходи сприяють здоровому способу життя, соціалізації та адаптації хлопчиків та дівчаток.

Зокрема влаштували шаховий турнір від міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6, естафети та вікторини від міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця», майстер-клас з волейболу від спортшколи № 3. А також показові виступи провідних спортсменів міста, зокрема з міських спортивних шкіл № 5 та № 1.

Під час таких активностей діти могли набути спортивних навичок та ще сильніше здружитися. Вони залюбки демонстрували свою спритність, силу, швидкість, кмітливість та розум.

«Хочемо щоб наша молодь, а особливо діти були здоровими і в першу чергу зрозуміли, що для цього їм потрібно проводити час активно. Ми ж для цього маємо забезпечити всі необхідні умови», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin