У Вінницьких ліцеях провели благодійні фестивалі на підтримку Збройних Сил України

Минулої п’ятниці, 22 вересня, у кількох закладах освіти були організовані благодійні фестивалі та ярмарки на підтримку Збройних Сил України.

У Вінницькому ліцеї №4 ініціювали проведення благодійного фестивалю народної творчості «Сила в єднанні».

На захід завітали понад 25 майстрів та майстринь, які проводили майстер-класи для ліцеїстів та продавали власні вироби, а виручені кошти донатили на підтримку ЗСУ. Діти з радістю та новими враженнями взяли участь у таких майстер-класах, які є родзинкою української культури, а саме:

· рогозоплетіння;

· лозоплетіння;

· гончарство;

· виготовлення шкіряних виробів;

· м’яких іграшок

Також охочі постріляли з лука, дізнались про ази надання першої медичної допомоги та побували віртуально на Зачарованому озері.

В свою чергу, учні виступили перед гостями ярмарку: співали, танцювали та декламували вірші.

Також під час концерту було проведено аукціон та збір коштів на потреби українських військових.

«Цінно, що у фестивалі була задіяна вся шкільна родина, яка робить все, аби якомога швидше настала Перемога. Цього разу наш колектив вирішив подякувати тим людям, завдяки яким, ми щоранку бачимо сонячне небо, а не ракети. Також ми вдячні усім, хто розділив з нами це свято та долучився до благодійного заходу, зокрема, учні з приватної гімназії «Дельфін» та Вінницького ліцею №7. Лише у єднанні ми – сила!», – зауважила директорка ліцею Ольга Важова.

По завершенню заходу підбили підсумки проведення фестивалю. За підрахунками зібрано 14 102 гривні. За ці кошти незабаром будуть закуплені турнікети та поповняться аптечки, які потім передадуть на фронт.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin