Цими вихідними в Києві під егідою ДЮЛАФ відбувся зимовий чемпіонат з флаг-футболу «Сильна Молодь 2019». Це перший дитячо-юнацький турнір з флаг-футболу в Україні з такою кількістю команд, ігор і спортсменів. Захід пройшов на високому організаційному рівні, зібравши майже всі команди, які займаються розвитком дитячо-юнацького американського футболу в Україні. Так до столиці з’їхались: «Орли»  (м. Здолбунів), «Азовські Дельфіни» (м. Маріуполь), «Яструби» (м. Біла Церква) «Молотобійці» (м. Київ) та «Вовки» (м. Вінниця).

Участь у змаганнях взяло близько 50-ти вихованців спортивного клубу «Вінницькі Вовки». Усі вони боролись за перемогу в різних вікових категоріях: U11, U13, U15 та U17. За підсумками кількох матчів вінничани вибороли 3 золотих кубка із 4-х можливих, а також ще срібло та бронзу. Таким чином, вінницький клуб показав найкращий результат серед усіх українських дитячих та юнацьких команд України!

За словами Євгена Хомина, головного тренера юних «Вовків», усі ігри були дуже напруженими та видовищними. Хлопці показали себе як справжні воїни, які готові боротися до останнього та «вигризати» перемогу. Він пишається своїми вихованцями та вдячний їм за гарну роботу протягом всього ігрового сезону. Турнір «Сильна молодь 2019» завершує річний календар ДЮЛАФ.

Вітаємо юних вінницьких спортсменів з такими чудовими результатами та бажаємо їм подальших успіхів, нових підкорених вершин та неодноразових перемог!

Валентина Лісова