Трек-настрій! Новий кліп-прем’єра «ТІК» «Без ансамбля» про силу команди, з якою можна все

З фірмовим ТІКівським драйвом, диско-мотивами, грою слів і веселими спогадами, у яких «Олені» переплелися зі «Свєтою» і «Апрєлєм», «Сірожиним пірожиним» і сходженням на «гору крутую», а «Робот» трансформувався у всепоглинаючу силу штучного інтелекту.

«Попри, на перший погляд, суцільний гумористичний текст, ця пісня нагадує про головне: кожен із нас потребує команди. Того самого свого власного «ансамблю», із яким і співається краще й веселіше, а будь-які, навіть найважчі, випробування долаються швидше. Саме разом ми — сила! У всіх сферах життя і всіх сенсах», — говорить фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк.

В основі нового відео — кадри з культових кліпів гурту «ТІК», у яких свого часу знімалися улюблена радіоведуча всіх рокерів, співачка і волонтерка Соня Сотник, акторка «Дизель Шоу» Яна Глущенко, продюсер «ТІК» Олег Збаращук, телеведучий Слава Соломка і відомий волонтер Юрій Тира.

«Слухаючи нашу нову пісню «Без ансамбля», готуйтеся, що слова вивчите вже після першого ж прослуховування, — обіцяють «Тверезі і культурні». — Особлива рекомендація: співається, слухається і грається пісня найкраще саме у колі гарної компанії! Тож збирайте своїх і приходьте разом співати цю та всі інші пісні «ТІК» на наших концертах! «Бо що я сам, без ансамбля?!»

Нагадаємо, у червні гурт «ТІК» відсвяткував 18-річчя на сцені, після чого випустив новий альбом «18+» та вразив кліпом на вогняну патріотичну пісню «Кацапи», яка за лічений час набрала понад 2 мільйони переглядів на YouTube і потрапила у тренди на всіх музичних платформах.

Зараз гурт «ТІК» вирушає у великий тур на підтримку ЗСУ, у межах якого виступить у 23 містах України. Розпочнеться тур 10 жовтня у Луцьку і фінішує 15 листопада гучним концертом у Києві у Палаці Спорту.

«Їдемо у новий тур, щоб запалити драйвом і позитивом, новими й улюбленими хітами всіх і кожного. А головне — зібрати потужну суму для придбання автівок для захисників, які зараз незламно боронять Україну і кожного з нас, — відзначає Віктор Бронюк. — До зустрічі на концертах, рідні друзі-глядачі. Насправді ви і є головними героями нашого ансамблю!»

Слухайте нову пісню «ТІК» «Без ансамбля» на всіх музичних платформах: https://bfan.link/tik-bez-ansamblya

Кліп дивіться за посиланням: https://youtu.be/mbqIvLVozYU

Графік туру «ТІК» «18+» на підтримку ЗСУ https://heylink.me/tik_/

10 жовтня — Луцьк 

11 жовтня — Тернопіль 

12 жовтня — Хмельницький 

13 жовтня — Рівне

14 жовтня — Житомир 

15 жовтня — Вінниця 

18 жовтня — Кропивницький 

19 жовтня — Кременчук 

20 жовтня — Кривий Ріг 

21 жовтня — Черкаси 

22 жовтня — Біла Церква

25 жовтня — Чернівці 

26 жовтня — Івано-Франківськ

28 жовтня — Львів 

29 жовтня — Ужгород 

31 жовтня — Одеса

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin