У Вінниці активну молодь запрошують у Школу громадського лідерства

Активну молодь Вінниці чекають на навчанні у Школі громадського лідерства. Її головна мета – підготувати провідників громадської думки, які будуть здатні брати участь у суспільному житті, вносити позитивні зміни та сприяти розвитку нашого міста та громади.

Відбуватиметься навчання 25-26 жовтня та 1-2 листопада, 10:00 – 17:00 у HUB Місто змістів (вул. Григорія Сковороди, 11).

Протягом чотирьох інтенсивних днів відбуватимуться тематичні блоки Школи громадського лідерства:

  • Молодіжне лідерство та громадська активність: допоможе дізнатися, як долучатися до розвитку міста та впливати на прийняття рішень у громаді.
  • Розвиток громади та інструменти участі: розповідатимуть, як буде розвиватися Вінницька громада найближчим часом, як спілкуватися та ефективно взаємодіяти з владою.
  • Проєктний менеджмент: молодь зможеш розвинути навички проєктного менеджменту, втілювати ідеї в життя та досягати поставлених цілей.
  • Партнерство: як об’єднувати зусилля та будувати успішні партнерства, поспілкування з лідерами та лідерками громадського сектору.

Реєстрація обов”язкова за посиланням: https://forms.gle/HwFXzYCpudx2YhW46

Програма події: https://bit.ly/46o6DlC

За додатковою інформацією звертайтеся за номером: 0672982283 Олена.

Захід створено в межах проєкту «Зміцнення організаційної спроможності громадських організацій Вінницької громади», який реалізується ГО Освітній простір 2.0 у партнерстві з громадською спілкою «Мережа ОГС «Місто змістів» та КП Інститут розвитку міст за підтримки Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin