У Вінниці оголосили чергові тендери на закупівлю тепловізорів та безпілотних літальних комплексів які необхідні на передовій

Вінниця продовжує підтримувати Захисників та Захисниць, які сьогодні боронять незалежність України. Так, нещодавно виконавчий комітет Вінницької міської ради оголосив три тендери на закупівлю обладнання, яке допомагатиме нашим військовослужбовцям виконувати бойові завдання на фронті. Зокрема, йдеться про закупівлю 120 тепловізійних монокулярів «MT-EVO-SHOT-S-1900» та 35 авіаційних комплексів, у які входять 110 безпілотників українського виробництва.

Міський голова Сергій Моргунов повідомив, що закупівлі обладнання та речей необхідних для військовослужбовців продовжуватимуться й надалі.

«Продовжуємо купувати ті засоби, які замовляють військові. Оголосили чергові тендери на закупівлю ще 120 тепловізорів, які необхідні на передовій, та 35 безпілотних літальних комплексів. Попередня партія дронів, прожекторів та інших засобів, яку закуповували через тендери на початку осені, вже поступово надходить і одразу передається військовим», – зазначив Сергій Моргунов.

У департаменті цивільного захисту ВМР зауважили, що після проведення тендерних процедур тепловізори та безпілотники кількома партіями передадуть військовим підрозділам, які наразі знаходяться у гарячих точках.

«Ми продовжуємо й надалі підтримувати наших Захисників та аналізувати їхні запити. Цього разу ми плануємо закупити безпілотники та тепловізори українського виробника. Їх якість уже перевірена нашими Захисниками та Захисницями в умовах бойових дій. Зокрема, тепловізори цієї марки забезпечують видимість на майже два кілометри. Після закінчення тендерних процедур ми поетапно передамо це обладнання військовим підрозділам, які звернуться із запитом», – зазначає директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов.

Варто нагадати, що минулого тижня Вінниця передала чергову партію безпілотників та антидронових прожекторів, придбаних коштом громади, військовим, які сьогодні виконують бойові завдання на фронті.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin