В цій грі 18-го туру чемпіонату України з футболу (друга ліга) зустрічалися сусіди по турнірній таблиці. «Нива», хоча й відставала від ужгородців на 6 очок, але мала гру в запасі.

– Перший тайм пройшов під диктовку господарів поля. Вони мали кілька вірних нагод, аби відкривати рахунок. Двічі вбивчі шанси не використав Артем Корольчук, ще одного разу – відомий виступами за донецький «Шахтар» Адріан Пуканич. Одного разу м’яч навіть влетів у сітку «Ниви» – після виходу віч-на-віч Сергія Машталіра. На щастя для вінничан, арбітр зафіксував положення поза грою. У нашої команди наприкінці тайму непогано пробивав активний Ярослав Браславский, але тоді м’яч пролетів поруч зі стійкою. А ось другий тайм проходив зовсім за іншим сценарієм. Фатальними для господарів поля стали 73-75 хвилини. «Ужгород» послабив тили, чим чудово скористалися нивівці. Спочатку блискучий удар у ближній кут із-за меж карного майданчику вдався Тимофію Брижчуку. А незабаром його брат Антон, якого залишили неприкритим у карному майданчику, без проблем вразив ціль. Незабаром ще Ярослав Браславский міг відзначатися, але рахунок на табло на змінився, – розповіли у прес-службі нашої футбольної команди.

2:0 на користь «Ниви». Вінницька команда здобуває третю перемогу в чотирьох останніх матчах. Хоча й продовжує залишатися на восьмій позиції.

Головний тренер нашої команди Колінс Нгаха оцінив виїзну перемогу над «Ужгородом» на післяматчевій прес-конференції:

Сьогодні хлопці старалися, віддавалися на 100 % на полі. У голові були думки про те, як вдома нам не зарахували два голи проти цього ж суперника у першому колі. Ми, напевно, взяли три очки тому, що більше цього хотіли.

Валентина Лісова