Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошує дітей віком від 5 років до заняття балетом

У Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної є ансамбль класичного танцю «Фуете». Юних талантів від 5 років навчають граційно рухатись та виконувати танцювальні елементи на пуантах.

Як зазначають в Палаці дітей та юнацтва, ансамбль класичного танцю «Фуете» – родзинка закладу та усього міста. Адже в Україні мало творчих колективів, де діти зможуть опанувати мистецтво балету. Ансамбль класичного танцю «Фуете» не тільки один із найпрофесійніших, але й має багаторічну історію – нещодавно йому виповнилося 45 років.

Керує вихованцями випускниця ансамблю «Фуете» – Жанна Ільченко. Під її керівництвом колектив здобув чимало нагород на фестивалях та конкурсах Всеукраїнського та Міжнародного рівнів.

Зазвичай на заняття в ансамбль ходять дівчата, проте і хлопцям такий вид танців буде корисним.

«Заняття балетом сприяють розвитку у дітей правильної постави, ходи, відчуття ритму. Крім того, балет та класична музика сприяють естетичному вихованню», – зазначає керівниця ансамблю «Фуете» Жанна Ільченко.

Ансамбль класичного танцю «Фуете» складається з трьох вікових груп: молодшої, середньої і старшої (основний склад, що виступає на концертах). Займаються вихованці ансамблю три рази на тиждень: у вівторок, четвер та суботу.

Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошує дітей віком від 5 років до заняття балетом.

Довідки за номером телефону 067 663 8246 (Жанна Борисівна Ільченко). Ще більше інформації – на сайті Палацу дітей та юнацтва.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin