З ініціативи голови федерації Хоменка Володимира була встановлена грошова винагорода у розмірі тисячі гривень за призове місце у кожній категорії. Серед учасників були представники тайського боксу, ушу-саньда, рукопашного бою та інші. Урочисту частину відвідав В’ячеслав Узєлков, який особисто підписував грамоти учасникам кубка.

Ініціатором проведення кубка у місті Вінниця була федерації єдиноборств «Взаємодія» (WAKO). На сьогоднішній день у федерації працює чотири зали: в Гущенцях, Турбові, у місті Вінниці на Зодчих, 12 та СК Нокаут. Федерація розвиває кікбоксинг у Вінницькій області та пропагує безпосередньо версію К1, у якій дозволені удари ногами, руками та колінами. Вирізняє федерацію єдиноборств «Взаємодія» з поміж інших і те, що вона веде протягом 10 років архівацію поєдинків в електронному форматі. На думку головного тренера федерації це є хорошою можливістю для спортсменів після поєдинку проаналізувати свої помилки, суперника та прослідкувати динаміку вдосконалення навичок в майбутньому. Також, близько 6-7 років федерація має власний портал ARCH.UA.

А вже наприкінці осені-початку зими федерацію чекають нововведення. Адже тепер на порталі ARCH.UA можливо буде не лише переглядати онлайн-трансляцію в реальному часі, а й робити це у супроводі професійного коментатора. Також планується введення електронного суддівства. Таким чином оцінки будуть одразу виводитись на екран та глядач зможе миттєво побачити загальну картину по кожному гравцю. До Нового року планується відкрити власний стаціонарний зал у Вінниці. Незабаром також відбудеться дружня міжнародна зустріч спортсменів з своїми колегами у Голландії.

Дарія Вереньова