Вінницький міський голова Сергій Моргунов передав чергову партію допомоги військовим

Вінниця продовжує підтримувати Захисників та Захисниць, які борються за незалежність України. Так, нещодавно міський голова Сергій Моргунов, у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, передав чергову партію допомоги військовослужбовцям одного із вінницьких підрозділів. Цього разу до складу допомоги увійшло 5 тепловізорів, 10 коліматорних прицілів, 20 армійських термосів для їжі різної місткості та 10 квадрокоптерів «Mavic».

Також до кожного безпілотника представники депутатського корпусу міської ради за власні кошти закупили пристрої для скидання вибухівки. Відтак, це відповідає одному з пріоритетів Вінницької міської ради: безпеці й обороні. Адже у такий час вкрай важливо підтримувати тих, хто захищає свободу та територіальну цілісність нашої Держави.

«Все, що ми передали, – це був запит військових, з яким вони офіційно звернулись, а ми його виконали. Робота в межах Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу триває», – зазначив Сергій Моргунов.

Військовослужбовець підрозділу подякував представникам муніципалітету за надану допомогу та зазначив, що наразі дрони відіграють велику роль у війні та допомагають зберегти життя наших військовослужбовців.

Директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов зазначає, що підтримка українських військовослужбовців наразі є основним пріоритетом, тож з міського бюджету й надалі будуть виділятись кошти для таких потреб і робота в цьому напрямку продовжуватиметься.

«Ми продовжуємо вивчати потреби та аналізувати запити від наших військовослужбовців. Зокрема, у цій партії допомоги ми передаємо засоби, які стануть у нагоді бійцям при виконанні бойових завдань. Цю партію допомоги ми придбали та передали за попереднім запитом наших військовослужбовців», – зазначає Олег Парфілов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin