ВМР фінансуватиме роботу помічників ветеранів з міського бюджету

Понад місяць у Вінниці працюють помічники ветеранів. Це експериментальний проєкт Міністерства у справах ветеранів. Поки міністерство продовжує формувати бюджет для оплати роботи помічників ветеранів, Вінницька міська рада підставила плече допомоги та фінансуватиме роботу помічників ветеранів з міського бюджету.

Відповідне рішення за дорученням міського голови ухвалили на засіданні виконавчого комітету Вінницької міської ради від 9 листопада.

У Вінниці працює 12 помічників ветеранів. Вони працевлаштовані у «Сервісному офісі у справах ветеранів» на базі Вінницького міського центру соціальних служб. Тож помічники ветеранів отримуватимуть фіксовану заробітну плату як консультанти Вінницького центру соціальних служб.

«Це рішення надзвичайно важливе, адже помічники ветеранів роблять соціально відповідальну роботу – допомагають ветеранам адаптуватися до цивільного життя, консультуючи та надаючи їм допомогу. Звісно, що така важлива робота має відповідно оплачуватися. І поки Мінветеранів працює над цим, Вінниця оплачуватиме роботу помічників ветеранів з міського бюджету», – зауважила Валентина Войткова.

Нагадаємо, працівники ветеранів працюють у Прозорих офісах соціального спрямування:

  • просп. Космонавтів 30 (другий поверх);
  • вул. Замостянська 7 (другий поверх);
  • вул. Брацлавська 85 (другий поверх).
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin