У Вінницько-Хутірському окрузі запрацювали два безкоштовні гуртки від VinSmart

У Вінницьких Хуторах цього тижня розпочинає роботу гуртків КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання». Маленькі вінничани можуть готуватися до школи та займатися творчістю на гуртках «Дошколярик» та «Творча майстерня» поруч з домом. Заняття — безкоштовні.

«До цього часу багато батьків возили своїх дітей на розвивальні заняття в місто, нині – малюки отримали змогу відвідувати такі заняття безпосередньо на території населеного пункту, недалеко від своїх домівок. Тож уже в перші декілька діб приймання заявок ми фактично укомплектували групи за напрямками «дошколярик», «творча майстерня» та «англійська мова»», – повідомляє староста Вінницько-Хутірського округу Владислав  Кривешко.

Також, найближим часом розпочне свою роботу гурток англійської мови. Загалом, за словами очільника округу, у новому центрі VinSmart будуть навчатися більше сотні дітей.

На сьогодні у Вінницько-Хутірському окрузі працює уже два VinSmart центри.

Як розповів директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира, мережа підліткових клубів за місцем проживання VinSmart продовжує розширюватись.

«До прикладу, в порівнянні з минулим роком VinSmart працювали лише у Писарівці, то відтепер мережа родини VinSmart також відкривала свої двері в Вінницьких Хуторах. Загалом, з початком роботи цього Центру на території Вінницько-Хутірського округу, маємо 14 Центрів по Вінницькій міській територіальній громаді. Відкриття нових напрямів діяльності на території старостинських округів є активним вектором розвитку для підростаючого покоління, особливо у сьогоднішні нелегкі дні. Педагоги Центру стануть не лише вірними друзями для малюків, а й допоможуть їм поринути у новий світ знань», – зазначив він.

Як зауважила начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак, для нас важливі вінничани, тому ми продовжуємо розвивати наші Центри, які знаходяться біля Вінниці, адже є велика популярність у їх відвідуванні й головне – гуртки працюють безкоштовно.

«Взагалі для батьків та малечі – це дуже хороше і дозвілля, і розвиток. Аналізуючи попередній досвід, можемо зробити висновок, що найменші мешканці громади в надійних руках наших педагогів, завдяки яким, вони постійно пізнають щось нове та вдосконалюють свої вміння», – додала вона.

На сьогодні запис на гуртки «Дошколярик», «Творча майстерня» триває. Довідкову інформацію можна отримати на сторінках VinSmart в соцмережах, а також телефоном: 50-82-13.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin