Шкільним стадіоном, де відбувалося свято, коло пошани пройшли команди-учасниці змагань з 7 територіальних громад.

Програма ігор складалася з 5 видів змагань. В армреслінгу найсильнішими виявилися: серед жінок – Н.Крилик (Браїлів), Л.Бедрак (Северинівка), серед чоловіків – Ю.Тарануха і О.Вальчук (Станіславчик), Є.Фердинський (Северинівка). І місце виборола команда с.Станіславчик. В гирьовому спорті кращі результати показали: В. Попінець (Жуківці), О.Франко (Станіславчик), В.Пшонко (Браїлів), Л.Бардецький (Жуківці) та першість за Жуковецькою територіальною громадою. Козацьку естафету виграла команда Северинівської ОТГ, другими стали Жуківці, носківчани – третіми. Як завжди родзинкою свята були змагання зі штовхання воза. Тут найвправнішими виявилися станіславчани. У перетягуванні линви перемогу здобула команда северинівчан.

За загальною сумою балів перше місце виборола команда Северинівської ОТГ, другою стала команда Станіславчицької сільської ради, третє почесне місце залишилося за господарями – носковчанами, четверте місце здобула Браїлівська селищна рада, п’ятими стали жуківчани, шостими Курилівська громада і останнє місце дісталося Телелинецькій сільській раді.

Під час заходу господарі не зрадили традиції частувати усіх охочих козацькою кашею та юшкою, які вдалися на славу та прийшлися усім до смаку.

Валентина Лісова