Вінниця в жалобі. Сьогодні прощаються з полеглим Захисником Денисом Вишаровським

Сьогодні, 23 листопада, проводжаємо на вічний спочинок відважного воїна Дениса Вишаровського. Чоловік служив у передовому хірургічному шпиталі 59-ї окремої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюка. Став у військові лави на початку повномасштабного російського вторгнення. Був водієм-санітаром. Проте він не лише вивозив поранених бійців з-під ворожого вогню, а й допомагав рятувати їх у реанімації, до того ж опікувався волонтерськими доставками на фронт медичних препаратів та обладнання. На жаль, 18 листопада на Запорізькому напрямку воїн загинув.Йому назавжди залишилося 35 років…

Денис Вишаровський уроженець Вінниці. Навчався у середній загальноосвітній школі №11, а старші класи закінчив – у 22-й. Як розповіла дружина Героя, окрім уроків, передбачених програмою, тут велику увагу приділяли вивченню військової справи. Захопившись нею, відразу після школи Денис пішов на строкову армійську службу. А коли повернувся, став працювати. До війни довгі роки був водієм інкасаторської машини у банківській установі.

«На фронті Денис знайшов своє покликання у медицині. Були дні та ночі, коли він практично жив у реанімації. Багато людей допоміг врятувати. Після Перемоги прагнув вступити до медичного коледжу, щоб працювати на «швидкій». На жаль, цій мрії не судилося здійснитися, – каже дружина полеглого воїна Людмила. – Для мене та своєї матусі Денис був усім життям і люблячим батьком для нашого сина… Сподіваюсь, що його батько та брат, які також воюють, продовжуватимуть бити ворога, караючи і за наш невимовний біль…»

Церемонія прощання із Денисом Вишаровським розпочнеться о 10:00 біля будинку за адресою: вул. Південна, 45.

Чин поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin