Донатили на ЗСУ та декламували патріотичні вірші: у Вінниці відбувся творчо-патріотичний захід

Патріотичні вірші та розповіді про українські традиції лунали сьогодні під час творчо-патріотичного заходу для молоді у креативному просторі Артинов. Під час події збирали кошти на підтримку українських військових.

Захід організували Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з відділом молодіжної політики Вінницької міської ради.

Як зазначила начальниця відділу молодіжної політики Юлії Мончак, під час події учасники змогли більше дізнатись про українську культуру і традиції. А головне – донатили на підтримку української армії.

Співорганізатор події – Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб.

«Під час патріотичного вечора організовано збір донатів на ЗСУ. Допомога військовим – це безумовно пріоритет №1 для всього суспільства, для всієї країни. В тому числі і для нашого Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу», – каже координатора Гумштабу та депутатка Вінницької міської ради Катерина Поджаренко.

Координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Олександр Мельник зазначив: «Війна триває. Ми не маємо права на втому, тому долучаємося до збору донатів».

Серед тих, хто презентував присутнім свою патріотичну творчість – представники Харківського національного університету внутрішніх справ. Вони презентували свою авторську пісню «Ми переможемо», адже впевнені, що ці слова лунатимуть у всіх куточках нашої України.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin