Вінницькі юні радіоспортсмени блискуче виступили на світовій першості. Нагадуємо, що у Вінниці вперше в історії нашого міста та України відбувся чемпіонат світу зі спортивної радіопеленгації серед юнаків. У ньому брали участь 15 країн.

— За загальною кількістю золотих, срібних та бронзових медалей збірна України посіла перше загальнокомандне місце. На другому — чехи, на третьому — білоруси. Чудово виступили троє вінницьких спортсменів нашої збірної. Володя Ляхович став чемпіоном у індивідуальному заліку, а ще у двох змаганнях — виборов «срібло» та «бронзу». Крім того, Володимир став двічі чемпіоном у складі української команди у виступах збірних. Артем Степаніщев теж двічі виборов «золото» у складі команди, а у особистій першості виборов два «срібла», — розповів голова федерації радіоспорту Вінницької області Василь Колодяжний. — Аліна Солоненко виборола «золото» та «срібло» у змаганнях команди України з дівчат віком до 16 років. Тренує вінничан заслужений тренер України Сергій Зеленський.

Це дуже вагомий успіх для вінницьких спортсменів та усієї української збірної. Ми дуже вдячні за допомогу та підтримку Вінницькій облдержадміністрації в особі заступника голови ОДА Олександра Крученюка, обласному та міському спорткомітетам, нашим спонсорам, які пригощали переможців та учасників змагань смачним морозивом. Тож ми далі триматимемо планку переможців.